Ön Kayıt Formu

Neden Gülbahçe Anaokulu?

MİSYONUMUZ

Yaşam boyu öğrenen, sorumluluk sahibi, hayal gücünü kullanabilen, bilgiyi ve teknolojiyi kullanabilen, meraklı ve araştırmayı seven, sağlam karkterli, sosyal ve iletişim becereileri yüksek, ahlaki ve estetik değerlere sahip, kendi diline hakim olma yanında yeni diller öğrenen, geçmiş ile gelecek arasında köprü olan bireyler yetiştirmektir.

VİZYONUMUZ

Misyon ve değer yargılarımıza uygun, yaparak ve yaşayarak öğrenilenlerin hayata geçirildiği, geleceğin tasarlandığı, en iyi değerler eğitiminin verildiği, dünya standartlarında eğitim veren, bulunduğu bölgeye değer katan, teknoloji ve bilimin içinde olduğu, en az bir yabancı dilin çok iyi öğrenildiği bir eğitim kurumu olmaktır.

EĞİTİM MODELİ

Gülbahçe Anaokulu’nda her öğrenciye uygun koşul, yöntem ve zamanın sağlanması ile etkili öğretim sağlanır. Konular küçük birimlere ayrılarak aşamalı öğretim yapılır. Bir aşama öğrenilmeden, başarılmadan diğerine geçilmez. Eksiklerle ilgili ek öğretim yapılır ve öğrenme tamamlanır. Kullanılan kaynak kitap ve materyaller Tam Öğrenme Modeli‘ne uygun seçilir.

DEĞERLER ve KARAKTER EĞİTİMİ